gallery/groep

Sp.a en Open VLD Evergem zorgen voor een nieuw innovatief project.

Open VLD en sp.a hebben in de donkere dagen voor Kerstmis een Kerstakkoord gesloten en een paars babytje ter wereld gebracht.
In de aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018 hebben wij elkaar gevonden voor een innovatief project dat Evergemnaren wil verenigen.

 

Het is een gemeenschappelijk project van socialisten en liberalen voor 12 jaar aangevuld met onafhankelijken.

Zowel sp.a Evergem, als Open VLD Evergem behouden hun eigen identiteit en zijn volledig gelijkwaardige partners op alle vlakken.


We gaan verenigd naar de verkiezingen. Eendracht maakt macht, in vrijheid en gelijkheid en broederlijkheid.

Door die samenwerking stroomt de zin door de aderen van alle leden van beide partijen en zorgt dat ervoor dat er goesting komt om versterkt naar de verkiezingen te trekken.

We gaan ervoor zorgen dat Evergem een sterke en solide innovatieve gemeente wordt.

 

We leven immers in een snel veranderende wereld, vol nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen. Tegenover die uitdagingen willen wij gezamenlijk nieuwe oplossingen aanreiken, die voor meer bescherming en meer gelijkheid zorgen. Nieuwe oplossingen die mensen en ondernemers het vertrouwen en de zekerheid bieden die ze nodig hebben om goed te leven, hun eigen geluk na te streven en hun kinderen een mooie toekomst te bieden, alsook om een goed ondernemerschap te kunnen ontplooien.

 

Vlnr: William Bauwens, Sander Van Hecke, Vicky Van Hyfte, Wouter Van Hecke, Anneleen De Ruyck, Gisele Van Dichel, Chris Coene, Carine Van Damme, Christine De Wispelaere, Katty Van De Voorde, Johan Van hove, Marnix Vermeulen, Liselotte Verroken, Sem Verhasselt